Matchpremiär!!

Igår vad det handboll hela dagen. Matcher för P03/04 och där blev det 4 vinster av 4 matcher. Har aldrig sett killarna spela så bra som dom gjorde igår. Jisses, helt mållös. Passningar, kombinationer prövades, anfall och försvar. Vad dom utvecklas, alla individer! Efter matcherna i Solna bar det av hemåt och klädbyte skedde snabbt och åkte iväg med mamma till hemma hallen när herrarna och pojkvännen spelade. Så otroligt roligt att se ännu en vinst! 
 

Fredag!!

Hej! 

Har precis kommit hem från jobbet. Blev ett pass mellan 7:30-15:00 idag. Min förkylning ligger på topp. Hostar så jag nästan spyr och snyter bort min näsa snart känns det som haha.. Ska strax iväg och hämta bilen och ställa den på våran parkering, därefter hoppa in i duschen snabbt för att sedan bege mig till kvällens träning med bästa p03/04 laget! Ikväll är det även match, herrarna då min pojkvän spelar igen så blir kul att kolla på. :) 

Imorgon är det match premiär för P03/04 så det blir spännande. Borta matcher dessutom! HEJA!!!

Dunder förkyld!

 
Godmorgon! Känner mig faktiskt precis som på bilden. Har fått en dunder förkylning. Huvudet sprängs, ögonen känns som ärtor, näsan rinner konstant, halsen gör ont så jag tror att jag sväljer taggtråd konstant och hostan är på topp. Underbart, har absolut inte tid att vara sjuk. Just nu vill jag att min underbara pojkvän ska vara här och hålla mig sällskap, men icke, han jobbar på han! 
 
Så idag ska jag ligga nerbäddad i soffan och ta det lugnt. Har matte lektion ikväll men jag funderar på att skippa den och vila istället, kommer inte orka sitta i 3 timmar ändå och råplugga matte... 

Onsdag morgon

Kan underbara snön komma? 
 
 
Godmorgon! 
 
Imorse var jag på sjukhuset och röntgade mina knän, gick bra men ont gjorde det när hon vred och vände. Men nu är det gjort! Idag ska jag försöka plugga lite, boka en upplevelse om jag hittar någon spännande och vid 16-tiden ska jag jobba. Huuuha, vill bara ligga hemma i soffan och slappa!! 

Dåliga uppdateringar..

Vet att det har varit dåliga uppdateringar men har inte haft orken eller lusten att blogga. Men får försöka bli bättre på det!
 
Vart och fixat naglarna under förmiddagen och ikväll ska jag jobba. Orkar verkligen inte, mina leder säger ifrån totalt och kan knappt röra mig. 
 
Whatever.. Kommer flera skrivningar! RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se