Lev farligt. Dö ung. Kom till helvetet som en kung.


Järnvägen Cup

Tja! Under helgen så var hela klubben på cup i Hallsberg. En otroligt rolig cup där alla i klubben kom varandra närmare och tycker det var väldigt bra själva cupen också.
 
Efter 2 nätter på luftmadrass så var det otroligt skönt att sova i sin egna säng, men idag är jag så trött så jag bara vill sova i flera år känns det som. Idag var jag på sjukusbesök igen så var ledig från skolan. Ska passa på att lämna in massa uppgifter till skolan så jag äntligen kan bli fri från dom. Vore typ grymt skönt!
 
Någonting som är otroligt häftigt är att jag tar studenten nästa vecka, förstå, NÄSTA VECKA! En dag som jag har längtat efter i flera flera år som jag snart kommer att få uppleva. 

Massor att göra, cup i helgen och bara 14 dagar till studenten!

Blir inte så mycket skrivande nu pga massa olika saker som kommer ivägen i stället. Väntar just nu på att Michelle och Tim ska komma hit så ska jag klippa dom. :) Efter det måste jag upp på vinden och hitta en luftmadrass som att hela klubben åker till Hallsberg i helgen på handbollscup så det är övernattning dom gäller. Kalas kul! När det är fixat så tänkte jag ut på en långpromenad.
 
Imorgon är det sjukhus besök som gäller, 8:45 ska jag vara där och börjar inte skolan fören 14:45. Värdelöst! Imorgon måste jag börja packa. Cornelia kommer även imorgon och ska klippa topparna så det blir nog en kanon torsdag. Ska även hinna en sväng till gymmet efter sjukhuset! 
 

22 dagar till studenten!

Har en känsla av att det var ett tag sen jag skrev här. Idag var jag i skolan första lektionen, sen åkte jag faktiskt hem för att jag hade så förbannat ont i lederna. Svullna och värkande så jag knappt kunde röra dom. Det var inte lätt att skriva eller hänga med för det kändes så otroligt mycket. Så när jag kom hem la jag mig i ett riktigt varmt bad sedan la jag mig i soffan under värmefilten. Nu känns det lite bättre men har fortfarande ont. 
 
 

30 dagar kvar till STUDENTEN!


Mördarpass på gymmet!

Helt sjukt vilket mördarpass det var på gymmet idag, jag och Malin körde ett styrkepass med Janne och kan säga det, jag kan inte gå normalt. Mina ben är som spaghetti. Men så underbart ändå! 

Nattplugg!

Sitter och pluggar såhär mitt i natten. Men är alldeles strax klar! Äntligen. Inge mer projektarbete sen. Pjuh, så skönt! Ska kriga mig igenom det sista nu sen ska jag faktiskt natta kudden. 
 
Imorgon är jag ledig heeeela dagen, så tänkte åka till gymmet vid 10 och träna. Sen ska jag nog ta det lite små lugnt, klockan 5 är det träning utomhus och börja träna inför Järnvägen. Sen ska jag ut och träffa lite vänner och även klippa Johanna. 
 
Allt för inatt!
 
Natti natti RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se