"Bråka inte med berg när det finns småsten"


Massa härliga dagar nere vid Lillsjön! 


Ryssgraven


Härlig utsikt! 


Rosor!! 


Roliga bilturer!! 
 
 
Här är ytterligare bilder från dagarna som har varit. Idag har jag inte gjort så mycket, plockat här hemma, fixat med disken, tagit komposten, hunden har vart på promenad, naglarna har gjorts sommarfina! Ikväll blir det att träffa fina vänner och förhoppningsvis grillning. Senare ska jag även klippa Johanna. :)
 

Dom senaste dagarna i bild och text!

Tja ;) känns som att det var ett tag sen jag skrev men här kommer det bilder och lite text vad jag har sysslat med dom senaste dagarna! :)


Vart ute med massa fina vänner och åkt bil, badat, umgåtts och skrattat. 


Midsommar; käkade med en kompis och hans familj. På kvällen drog vi iväg till ett par kompisar och hade det otroligt roligt! Mycket skratt, prat, lekar och massa goda drinkar! 

Nattkäk på donken med otroliga vänner. Super roligt! "Herr Burger" visas på bilden. HAHA!


Vart och badat och även fått soppa torsk så det var spännande resor där med haha. 
 
Ikväll ska jag ut igen med Erika, Mattias och Åman och hoppas vi träffar på dom andra roliga människorna. Jag antar att vi kommer dra och bada som alltid.. Annars blir det väl film hemma hos någon som vi inte hann med igår. :) 
 
 
Mat dags nu.. Sen iväg och bada! 
Pööööss

Jag har ärligt talat världens bästa vänner!


Student 2013!!!!

 
 

Student 2013!!!!

 
 

FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

 
Den 5 juni var nog den bästa dagen i mitt liv, vilken känsla men ändå lite tråkigt att man aldrig mer kommer gå till skolan. Mer bilder kommer.. ;) 

Imorgon tar jag studenten!

Storstädning av hela huset, fixa alla glas, fixa lite med början till maten, handla in det sista, fixa musiken, stryka klänningen, fixa naglarna, färga mammas hår, hämta bord och stolar. Massor o göra men ändå så troligt underbart för imorgon tar jag studenten! 
 RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se