Svar på frågor från Erika

 
Vad gör du på fritiden mest? 
På sommaren så är jag så mycket som möjligt på olika bilträffar och möter nya människor. Umgås med pojkvännen, familjen och vänner. Under vintern så gillar jag att åka skidor så vill göra det så mycket som möjligt. Handboll är en stor del av min fritid också som jag lägger ner väldigt mycket tid på. Alla träningar i veckan plus matcher. Planera träningar och annat som ska fixas och mailas ut. Är snart klar med min utbildning till att bli en Legitimerad Handbollstränare och det tar väldigt mycket på min fritid, men det är kul! :) Vill alltid hinna med så mycket som möjligt liksom. ;)

Vad är ditt favorit klädesplagg ? 
Oj.. Jag har inget direkt favoritplagg så faktiskt. Gillar väldigt många plagg jag har, det beror på vilket humör jag är på, vilken stil jag känner för att ha osv. Där är det väldigt svårt att säga exakt. :)

Vilken av alla dina hårfärger du haft trivs du mest i? 
Till och börja med kan jag ju tala om att jag har vart platina blond, mörkblond, blond med svart underhår, blondin med svart underhår och svart slinga i luggen, ljusbrunett, mörkbrunett, svarthårig, närmare kyckling gul.. Så alla möjliga färger har jag haft. ;) Just nu så trivs jag väldigt mycket i det mörkbruna jag har med svart botten. Känner mig väldigt bekväm i det, sen är det ju alltid att jag saknar mitt blonda hår till och från men känns mer som jag i brunett. :)
 
När du och din kille är vad gör ni då? 
Vi försöker göra så mycket som möjligt, antingen är det bara en mysig hemmakväll med gott att äta och en bra film. Andra gånger vill vi bara ut och träffa hur mycket folk som helst. Vi försöker även åka på så många bilträffar som möjligt och komma iväg och göra olika aktiviteter så som att gå på bio, shoppa, åka ribbåt, Gröna Lund, Liseberg och såna där roligheter. :) 

Skulle du kunna göra ett video inlägg när du sminkar dig? 
Ja, den frågan fick jag faktiskt idag också, att jag ska videoblogga mer. Självklart kan jag göra det! :)

Din favorit låt? 
Jag har faktiskt några som jag gillar lite extra och det är: Between - Courrier, Uncover - Zara Larsson, Stay - Danny Saucedo, sen har jag massa rockabilly låtar som jag tycker är super bra! :D

Favorit maträtt? 
Grillat till 100%, allt som är grillat kan jag äta. Spelar ingen roll om det är kött eller fisk, lika gott iallafall.

Har du varit utomlands , isf vart någon stans? 
Nej, det har jag faktiskt inte om man inte räknar med Finland men det är inte utomlands. Planerar väldigt mycket på att åka efter studenten. Vart och hur länge vet jag inte riktigt ännu. 

Tycker du om sommar eller vinter mest? 
Jag älskar sommaren med sol och värme, sola och bada. Tunna kläder och mysiga grillkvällar. Samtidigt älskar jag vintern när det är snö, sladda, åka skidor och bara mysa runt. Och julen och nyår! All mysig julbelysning och så. Svår fråga.. Gillar båda lika mycket! :) 

Har du helst på dig jeans eller mjukisar? 
Jeans är väl något som jag gillar men det är alltid skönt att bara dra på sig ett par mjukisbyxor om man verkligen inte orkar fixa till sig. Beror på helt vilket humör jag är på. 

Vilken är din favorit färg? 
Gillar alla färger faktiskt, men mest är det ju faktiskt brun och rosa. :D

Vilka är dina favorit butiker? 
Beror på vilket plagg jag ska handla, jeans handlar jag i stort sett alltid på G-star, tröjor och toppar kan jag hitta lite vart som helst. Men just jeans är på G-star, det är dom enda som sitter bra på mig. Annars är det Gina Tricot, H&M ibland, Bik Bok. :)

Ditt favorit märke på kläder? 
G-star helt klart. Hehe :)

Vilken är den bästa telefon du haft? 
iPhone är en väldigt simpel och enkel telefon att förstå så den är nog den lättaste och bästa jag haft! :) Väldigt nöjd och stolt över den även fast andra kanske inte är det. :)

Ditt favorit tv pogram? 
112 på liv och död, Unga Mödrar. Gillar ofta svenska program, är inte så mycket för engelska program..

Bästa filmen du sätt?
Allt för min syster.. Lika bra varje gång! 

Kommentarer
Postat av: emma

Sv; jag gillar nr 2 på jackan och nr 3 på skidorna mest ;) gillar nr 2 på skidorna också!

2013-01-23 @ 10:05:07
URL: http://kerwander.se

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Vem är det som skriver till mig?
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se