Det är tufft ibland, men kämpa!

Man måste ta vissa beslut i livet, vissa saker som är jobbigare än andra, saker man vill men inte kan göra. Det kommer vara extremt jobbigt några gånger. Jag har tagit två beslut idag som är bra för min hälsa men inte för mina egna åsikter och tankar.

Var tvungen att säga nej till dömningen i helgen, jag vill döma för det händer inte speciellt ofta, har ett eget lag och ta hand om nu så det kommer bli mindre dömningar när dom börjar spela matcher. Men det är smällar man får ta, jag är inte helt frisk än och jag vill inte riskera att bli ännu sjukare eller att svimma på planen. Då var det det enda beslutet jag kunde ta, dock kommer jag åka ner till hallen och kolla på mina bröder och när dom andra dömer.

Kan inte träna mitt egna knatte lag ikväll, fick säga att jag inte kommer. Men ska dit och lämna nycklarna och byta ledartröjan. Vill inte smitta ner de andra eller att det ska bli värre.

Handbollen är verkligen någonting jag brinner för, även fast jag inte spelar längre så har jag spelat sen jag var 7 år, och det tar emot när man måste tacka nej till saker man brinner för. Och nu vill jag utveckla mitt lag, se dom växa upp och bli riktigt duktiga handbollsspelare, tillsammans med oss tränare, ledare och föräldrar. Kunna le tillsammans med dom, vinna med dom och förlora med dom. För vi är ett lag, vi gör allt tillsammans!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Vem är det som skriver till mig?
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se