Tillsammans hade vi allt!'Tillsammans kommer vi kunna lösa allt som hänt. Jag förstår inte hur det har kunnat gå så pass långt som det har gjort utan anledning. Två personer som kunde dela skratt och gråt med varandra, finns ingenting som var för stort eller för litet att prata om, allt var en självklarhet, det skulle alltid finnas där. Det var FÖR EVIGT, det bara var så det skulle vara, hur kan man leva utan sin andra halva? Det fanns inte en möjlighet i världen att det skulle försvinna. Men för evigt slutade, möjligheten smög sig på. Bubblan som INGEN kunde komma in i, där de bara var du och jag sprack. Allting sprack och försvann iväg långt bort. Hur kunde det hända? Hur kunde vi inte märka vad som var på väg att försvinna innan det försvann helt? Det är inte vara en gång jag funderat på allt det, det är många gånger. JAG SAKNAR DET VI HADE, OCH SKA GÖRA ALLT FÖR ATT DET SKA BLI SOM VANLIGT IGEN! ♥'

Ja.. hur är det möjligt? Att något som man delat i 6 år bara kunnat försvinna utan att man ens märkte av det innan det försvann helt. Men har tänkt på alla minnen och allt som vi gjorde.
Jag vill ha tillbaka det som det var då, jag vill kunna dela skratt och gråt. Jag vill kunna få tillbaka och se minnerna!


en saknad ängel..!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Vem är det som skriver till mig?
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se