Fungerar.. och ska göra mitt bästa!

Det är så mycket som förändras på så kort tid. För drygt ett år sen så var det så mycket som fanns som inte finns här idag. Det är faktiskt saker som jag tänker tillbaka på. Man delade på så himla mycket, hopp, svett, glädje, tårar.. Allt. Men plötsligt är allt borta, varför? Bara så där..
Att ett helt pussel var helt då är något som jag verkligen minns, men nu är det som att några pusselbitar har försvunnit. Att så många minnen som man delar bara slutar att uppstå. Att ingenting av det händer igen, jag förstår inte. Man kunde tro att man var syskon då, men sen att allt blåste bort med vinden. Jag såg någonting i det som var bra. Visst att det blev lite bråk ibland, men vad gör det? Det löser sig till slut! Men att sitta framför sin dator och titta igenom massa bilder som man får minnen, men att aldrig kunna få uppleva dom igen, det är faktiskt hemskt! Varför händer det inte igen, det var någonting som man var lycklig över.
Tänker faktiskt ofta tillbaka på allt som man hade då, det var nu och föralltid. Man sa det, vi sa det, dom sa det. Men vart är det? Föralltid slutade väl inte för ett år sedan? Eller? Vi lever ju faktiskt fortfarande.
Har kunnat se massa bilder, skratt, tårar, lycka och allt sånt i huvudet och tänker på hur det var då. Vet inte riktigt vad jag ska säga, tycka eller tänka. Det är som att jag vill ha tillbaka allt som var då! Att bilderna och tankarna drar sig till mig och vill skapa det igen, att ge det en chans till!

Jag kommer försöka få tillbaka allt det! Det var underbart!


saknar!


Kommentarer
Postat av: isabelle

Allting går om man bara vill ! :)

2010-10-21 @ 13:58:35
URL: http://iisabellebstedt.beldo.se

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Vem är det som skriver till mig?
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se