Match ikväll! :D

Hej!
Har skrattat hela eftermiddagen tillsammans med Felicia. Har precis slingat hennes hår, super fint! :)
Men gjorde en liten tabbe, jag skulle skölja ur hennes hår och så skulle jag säga Akta så jag inte tvättar handduken men istället så blev det akta så jag inte tvättar DAMMSUGAREN! Asså shit vad vi skratta! Vi skratta som fan asså, det hände för typ 20 minuter sen och vi skrattar fortfarande åt det. Vi har ärligt bästa humorn, tahahahahah!

Ikväll ska jag visst spela match med dam juniorerna, fick ett sms av deras tränare där det stog:

Hej Emma!
Vi har match ikväll och Sara (målvakten då) e lite krasslig. Så jag undrar om du har lust att hjälpa till ikväll. Sara kommer att vara med men behöver någon att dela med. Vi möter Upplands-Väsby 95or, så det är motstånd du e van vid. Samling 19.45. Jag har pratat med Kees (min tränare) om det, han tyckte det va bra att du fick matchträning :) Hör av dig, Micke.

Så jag ska ner till hallen ikväll och spela lite antar jag! :) Roligt, men har inte spelat på en månad och min fot är inte helt helt 100% säker ännu, men det blir att tejpa mycket och skydd på sedan så är det bara att köra! :)

Skriver ikväll när jag kommer hem om hur det gick, eller så gör jag det imorgon om det blir för sent och om jag inte orkar. :) Ska vara social med Felicia som packar, sen kilar vi hem till mig för att jag ska hinna äta och byta om och packa väskan. :) Önska mig lycka till, puss!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Vem är det som skriver till mig?
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se