Erika hära!

Hej alla Emmas söta bloggläsare , just nu ligger jag i min säng och smsar med min älskade pojkvän Joel och bara lyssnar musik är inne på facebook också och chattar lite med Emma , Matilda och några till (: är sjuk så gick inte till skolan idag så det kommer bara att bli att sitta hemma hela dagen , kanske snackar tele med min baby något också. Han kom hem från egypten igår så är jätte glad att få snacka med honom igen :)
Men har inte så mycket mera att skriva om men innan jag avslutar det hära inlägget så vill jag berätta att Emma är en sjukt bra vän till mig vi kan snacka om allt verkligen killar,familjen,vänner och så vidare. Hon betyder så jävla mycket för mig asså! En äkta vän asså , kommer inte släppa dig gumman du betyder så otroligt mycket glöm aldrig det du kan prata med mig om allt verkligen glöm inte det heller baby! Puss ♥

Glöm inte att kolla in min blogg Erika , bara kolla in och fråga saker i frågestunden och vara med i veckans blogg och sånt. Men Hejdå ha det bra alla Emmas bloggläsare , kolla gärna in min blogg! :)


Du är så vacker älskling! ♥

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Vem är det som skriver till mig?
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se