20 minuters träning, sen orkade inte min kropp mergod kväll!

sitter i vardagsrummet nu med datorn i knät, har precis kollat på beck - levande begravd. var tvungen att kolla på den igen, haha. men nu var den inte speciellt läskig längre.
iallafall, ni minns att jag skulle på träning, men jag tränade bara i typ 20 minuter.. under målvaktsuppvärmningen så kände jag hur mina ben blev svagare, mina armar orkade ingenting, jag blev ur och jag såg bara stjärnor. jag kunde verkligen inte stå på benen längre. hemskt.
så jag fick gå av planen, och jag kände hur jag andades tyngre och tyngre. sen så kom mamma och en av mina ledare, som att jag var magsjuk förra veckan och gick ner as mycket pga att jag inte åt så har jag inte återhämtat mig ännu, sa min ledare. att jag känner mig frisk och att jag är frisk, men min kropp har inte fått tillbaka den energin för att orka träna i två timmar. då bröt den ihop, så jag fick åka hem och äta. för det måste jag göra. jag måste äta och lägga på mig några kilon till! annars kommer jag inte klara av träningarna.


här är en bild från när jag och laget var i göteborg och spelade cup, detta är på liseberg då regnet stog som spön ner i backen, lyckat!? ;)
På bilden är det ialla fall; jag längst till vänster, jennie med vit jacka, elin med svart jacka och en av våra tränare som står bakom. :)


Kommentarer
Postat av: elice

lät inte kul de där med träningen -.-'<3

2010-12-28 @ 13:21:53

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Vem är det som skriver till mig?
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se