Nu är jag tillbaka...

Hej på er!

Hinner kasta in ett inlägg nu lite snabbt. Tror faktiskt att jag klarade NO provet idag, kändes riktigt bra! Men det kan gå hur som helst...
Var med älsklingen, Viktor och Rasmus efter skolan idag, vi hade kul kul som vanligt. Drog hem till Rasmus lite senare på eftermiddagen eller vad man ska säga, kollade på tv och kollade runt på datorn..
Nu sitter jag här, ska göra klart engelska läxan och börja kolla på SO läxan, har ingen lust att göra den imorgon. Sen klockan åtta drar jag på träning, har ingen lust! Är så sjukt trött, ont i huvudet och ja, typ det. Men tränar man inte så får man typ inte spela, så jag får tvinga mig själv till träningen, har missat så många träningar den här säsongen så det räcker nu! Haha!

Jag och mamma knallade till Gabbe för en stund sen för att han ska kolla på mitt hår. Är ju brunett och vill bli blondin igen, så han ska kolla och prata med oss så ska väl han få fixa det. Vill inte bleka det här hemma, det kan bli hur som helst så därför går jag till frisören i stället.

Puss!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Vem är det som skriver till mig?
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se