woho, fredag


tjingeling. inget toppen väder idag heller men men. har ´varit i tråk skolan -.-' har jobbat engelska hela dagen. så boooring! fick sluta 30 min tidigare idag med x) det är så najs. hände inge speciellt , jo förutom att det höll på att bli matkrig mellan några i 9an , haha det var as kul. sen när jag och jennifer skulle gå så skulle hon hälla lite vatten i sin tallrik men då så ''råkade'' jag putta till glaset så det vart värsta översvämmningen på hennes talltik och det kom lite vatten på hennes tröja. haha då började vi as garva! så det var riktigt kul. ni hade själv garvat om ni hade varit med om det själv. HAHAH!
ikväll har jag inte så mycket planerat, ska väl kolla på talang ''moa är med :D''  det får man ju bara inte missa! DOM KOMMER ÄGA SÅ HÅRT ASSÅ! sen kanske jag drar ut eller något. vet faktiskt inte. men i alla fall.
just nu så sitter jag här och bloggar, lyssnar på musik och kollar runt lite på playahead. det är inte så jätte underhållande men det är sysselsättande just nu, för mamma har nämnligen den stora TV:n där allt roliga finns att göra. men nu kom jag på.... alla bilder jag har snackat om som ska komma upp dom kommer i ett eget inlägg. med olika rubriker och sånt, sen så ska jag nog fixa en ny header tror jag. för den jag har nu är inte så jätte bra.

aja, ska kila nu. ha det bra. kiss


Kommentarer
Postat av: chrippe

Du kommer skratta på showen :D jag lovar, det var skiiiiit kul :P

2009-06-05 @ 20:25:23

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Vem är det som skriver till mig?
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se