svullen, blå och blodig tumme

i skolan idag så satt jag och jobbade med engelska och helt plötsligt så känner jag hur ont och att det svider på min tumme. och så koller jag på den o då rann det blod. så jag gick till laila (läraren) och sa jag går och tvättar.
så jag gick och tvättade det och gick och hämtade plåster. men så någon minut senare så blödde det genom plåstret så jag tog bort det och gick och tvättade det igen, och efter jag hade torkat det så började det blöda ännu mer, och det svullnade upp och vart blått :O , vad kan det bero på?
och då visade jag det för läraren och hon fick värsta chocken och skickade mig till ett annat hus så fick jag fixa tummen...

när vi hade slutat så hämtade mamma mig för det gjorde så grymt ont och kunde inte röra det. så när hon kollade på det så sa hon att jag hade fått en infektion -.-' åh så himla typiskt när det är fint väder när man kan bada och umgås och ha kul. så nu kan jag bara använda 9 fingrar för tummen ser ut som en uppstoppad vit prinskorv!

men nu ska jag sticka, ska byta om till tunnare kläder sen sticka till mickan, så vi hörs lite senare och får se vem vinnaren är i tävlingen. ha en härlig onsdag, pussar

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Vem är det som skriver till mig?
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se