designskolan

här är om vad som hände...

det var en precis vanlig dag, hade inte så mycket för mig. var med jennifer. vi skulle hem till mig för att hämta pengar, skulle gå till coop och köpa glass. så hade jag fått ''reklam'' från ett gymnasium, UBG. så jag öppnar det och läser det. och på ett annat papper så var överskriften designskola för tjejer så jag läste genom den med och vart genast intresserad av det. så på kvällen pratade jag med mamma om det och sa att jag ville anmäla mig till det, så jag fick göra det...

... någon vecka gick och jag tänkte att jag kommer aldrig komma in på den. så jag brydde/tänkte inte så mycket mer på det. så jag umgicks och hade kul i stället för att vänta på det dära, men varje gång jag gick in på msn så kollade jag mejlen om jag hade fått något, eftersom att jag trodde att man skulle få svar därifrån. men ingenting hände.

... några veckor gick och jag hade precis kommit hem, minns inte vart jag hade varit  men då sa mamma , kolla... jag bara; vad är det där? så var det brev från UBG jag slet verkligen upp det och läste allt. jag vart så himla glad! riktigt chockad faktiskt! och då sa dom att jag hade kommit in och är välkommen den 10 augusti. tänk! 1 av 20 som har kommit med och det är säkert flera 100 som har sökt! riktig härlig känsla asså!  tänk er själva i den situationen. vilken lycka, vilket leénde man får, och hur lycklig man verkligen vart! det är något som jag aldrig någonsin kommer glömma!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag har också kommit med, (tror jag) Har inte läst det men har fått ett brev..

2009-06-30 @ 20:42:44
URL: http://vitturkos.blogg.se/
Postat av: mika

Grattis gumman<33

2009-06-30 @ 23:25:06
URL: http://miikk.webblogg.se/
Postat av: emma

tack mika älskling <33

2009-07-01 @ 12:22:56
URL: http://vildflicka.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Vem är det som skriver till mig?
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se