Akupunktur.. Inga roliga besked!

 
Hej! 
 
Idag var jag på min första behandling med akupunktur. Fick svara på frågor, berätta vad som var fel och så kollade hon på mig. Sen konstaterade hon att jag är väldigt stressad och har omedveten stress och detta har resulterat till att jag har mina svåra spännings huvudvärkar som inte försvinner och att jag även har stora problem med länd- och kors ryggen. Jag blir ledsen jätte lätt, har en infektion i kroppemn, sömnproblem och att jag kan få IBS. Detta gör att jag måste ta det lugnt, varva ner och inte leva livet varje dag! Det här är en signal till att min kropp kommer balla ur ordentligt inom en snar tid. Så vila, ordentligt med sömn (lägga sig vid halv 10 på kvällarna), ordentligt med kläder efter väder för att skydda mina onda leder mot kyla. 
 
Hon satte nålar i nacken, kors ryggen och ländryggen. Fick ligga 30 minuter sedan fick jag nålar i huvudet, pannan, på bröstet, magen, armbågar, händer, knän, smalben och fötter, fick ligga ytterligare 30 min. 
 
Så imorgon ska jag till Dr. Kong igen för samma akupunktur för att bli av med mina spänningar. Hon är så otroligt jäkla duktig! Hon prickade varje sak rätt på mig. Helt otroligt skicklig! 
 
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Vem är det som skriver till mig?
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se